Print this page
ПОМОЋ ПАРОВИМА ЗА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј данас су заседали по 74. пут у актуелном сазиву, а међу првим тачкама на дневном реду одржане седнице утврђен је предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о финансијској подршци породицама са децом на територији новобечејске општине.

Поменуте измене и допуне односе се, пре свега, на помоћ породицама које нису у могућности да се остваре као родитељи, односно на финансијску подршку при процесу вантелесне оплодње, објаснила је након седнице Општинског већа Ивана Добожанов Ћурчић, начелница Одељења за јавне службе у Општинској управи Нови Бечеј.

Председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, осврнуо се, пре свега, на тачке дневног реда седнице које су се тицале утврђивања цене боравка деце у Предшколској установи „Пава Сударски“, односно на цене услуга сакупљања и транспорта комуналног отпада.

Он је овом приликом прокоментарисао и донето решење о употреби сталне буџетске резерве, које се тиче правовремене реакције служби ЈП „Kомуналац“ у случају јаких киша.






Read 327 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…