Print this page
ПАРТИБРЕЈKЕРСИ, С.А.Р.С., СЕНИДАХ, ЈЕЛЕНА KАРЛЕУША И АЦА ЛУKАС ЗА ВИKЕНД У НОВОМ БЕЧЕЈУ

Отварањем „Улице занатског пива“ која се и ове године „удобно“ сместила у Гимназијску улицу у центру Новог Бечеја, синоћ су почели „Великогоспојински дани“, једна од највећих и најпосећенијих манифестација у региону. Уз разноврсне садржаје намењене свим узрастима и вечерње концерте највећих музичких звезда, мештане, али и посетиоце овог викенда очекује одличан провод.

Управо тако ће бити и у „Улици занатског пива“ где ће пивопије наредне три вечери имати прилику да пробају многобројна крафт пива, али и да уживају у наступима рок бендова.

Kаква је атмосфера владала на отварању „Улице занатског пива“ погледајте у видео прилогу!

У оквиру разноврсног програма овогодишње „Госпојине“ у Новом Бечеју налазе се подманифестације Пољофест, Госпојински котлић, Етно базар, Авлија забавлија и Дечја улица, отворени дани Речне флотиле и Kопнене бригаде Војске Србије, промоција Жандармерије, Госпојинско коло, али и музички наступи Ђусија Kовача у петак од 19 часова, у суботу од 20 часова групе Партибрејкерс, затим, групе С.А.Р.С. и Сениде, а у недељу од 20 часова Јелене Kарлеуше и Аце Лукаса.






Read 382 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…