Print this page
МИНИ АЛПИНИСТИЧKИ ПАРK ОДУШЕВИО НАЈМЛАЂЕ

У оквиру пратећег програма овогодишњих „Великогоспојинских дана“ у Новом Бечеју, у суботу, 26. августа, у непосредној близини Тиског кеја на платоу испред ПУ „Пава Сударски“ посетиоци манифестације имали су прилику да присуствују промоцији Жандармерије.

Наиме, припадници Одреда Жандармерије у Новом Саду на поменутом месту поставили су мањи алпинистички парк у којем су деца имала прилику да савладају препреке уз помоћ алпинистичих ужади, као и да се попну на вештачку стену. Такође, приказана су возила за транспорт у теренским условима, као и опрема коју користе припадници Жандармерије за различите задатке. Овом приликом припадници Ронилачке јединице приказали су и интервентни гумени чамац, односно опрему коју користе наутичари и рониоци.

Према речима Иване Добожанов Ћурчић, начелнице Одељења за јавне службе у Општинској управи Нови Бечеј, сарадња са Жандармеријом је из године у годину све боља.






Read 282 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…