Print this page
НОВИ ЦЕНОВНИK ЈП „KОМУНАЛАЦ”

На данашњој, 78. седници Општинског већа општине Нови Бечеј, поред Предлога Одлуке о усвајању измене и допуне Плана генералне регулације насеља Нови Бечеј, Одлуке о покретању поступка отуђења непокретности у својини општине, али и Одлуке о утврђивању минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда, као и накнаде за рад принудног професионалног управника, усвојен је и Предлога Решења о давању сагласности на измене и допуне Ценовника ЈП „Kомуналац“ Нови Бечеј.

Овом приликом усвојен је и Предлога Решења о давању сагласности на Извештај о раду службе отворених облика социјалне заштите Дома за одрасла и старија лица „Свети Василије Острошки Чудотворац“ Нови Бечеј, донета је одлука о усвајању Средњорочног плана општине Нови Бечеј за период 2023 – 2025. године, а након доношења правилника о суфинансирању и Одлука о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова.

Поред наведених, већници су усвојили и низ одлука које се тичу организације културног програма и манифестација од значаја у свима насељеним местима општине.






Read 375 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…