Print this page
УСВОЈЕН БУЏЕТ ЗА 2024. ГОДИНУ

У Скупштинској сали у згради Радничког универзитета одржана је седница Скупштине општине Нови Бечеј приликом чега су одборници разматрали 29 тачака дневног реда.

Међу првима, усвојена је Одлука о буџету Општине за 2024. годину у износу од 1,5 милијарди динара, а потом и о накнадама за коришћење јавних површина, као и Одлука о локалним комуналним таксама.

Такође, донета је Одлука којом ће се извршити промена назива досадашње улице „Марка Перичина Камењара“ чији ће назив убудуће гласити „Марка Перичина“, а Републички геодетски завод ће, у складу са законом, доделити кућне бројеве за парну страну, док ће на непарној страни остати непромењени.

Простор Марине „Градиште“ у наредном периоду биће поверен на управљање Месној заједници Нови Бечеј, а уз ову, једногласно је усвојен и низ одлука које се тичу Плана рада и финансијских планова месних заједница и јавних предузећа за 2024 . годину.






Read 328 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…