Print this page
„ЦРНО-БЕЛИ“ KАМП У ЗНАK СЕЋАЊА НА ПРИЈАТЕЉЕ

Удружење грађана Центар за развој психофизичких и менталних способности „Буђинкан дођо Нови Бечеј“ и Kарате клуб „Јединство“ по други пут организовали су дводневни „Црно-бели“ камп у марини „Градиште“ на Тиси.

Овогодишњи камп био је меморијални, а посвећен је дугогодишњем тренеру каратеа, Михаљу Ригоу, као и некадашњем члану новобечејског нинђуцу клуба, Вуку Сентешу.

Са гостима из Спортског удружења „Реални аикидо и карате Протић“ и нинђуцу клуба „Сатори дођо Нови Сад“, камп је окупио око 50 ученика и ментора поменутих борилачких вештина који су заједно прошли дневне, али и ноћни тренинг, вежбе гађања луком и стрелом, као и обуку о боравку у природи.

У присуству ментора, Срђана Црногорца, ово дводневно дружење приведено је крају полагањем чланова новобечејског нинђуцу клуба као додатном приликом за усавршавање и размену искуства. Више детаља о овоме сазнајте у новом издању емисије „Из мог угла“, у среду, 21. јуна, од 20 часова.






Read 419 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…