Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У сусрет празницима, корисници и запослени у Дому за одрасла и старија лица „Свети Василије Острошки Чудотворац“ припремили су украсне предмете који су изложени на традиционалном базару „Kупи ситницу – подржи труд“.

Фонд ПИО недавно је објавио коначне ранг-листе корисника пензија који су остварили право на овогодишњу бесплатну рехабилитацију у бањама Србије.

Предшколска установа „Пава Сударски“ Нови Бечеј обавештава све родитеље и друге законске заступнике да ће конкурс за пријем деце у све објекте предшколске установе „Пава Сударски“ за предстојећу радну 2024/2025. годину трајати од 1. до 30. априла.

На данашњој, 30. седници СО Нови Бечеј пред одборницима се на дневном реду нашло укупно 11 тачака, а поред доношења одлуке о измени и допуни одлуке о образовању јединице цивилне заштите опште намене и специјализованих јединица цивилне заштите за узбуњивање на територији општине Нови Бечеј, усвојене су и измене и допуне одлуке о расписвању јавног огласа о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини новобечејске општине ради изградње, путем јавног надметања.

Народна библиотека Нови Бечеј и ове године успешно је организовала општинску смотру рецитатора, 54. по реду и то у три категорије: нижи, средњи и старији узраст.

Александар Софић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, посетио је данас Нови Бечеј где су званично почели радови на изградњи дела саобраћајница у индустријској зони „Излаз“ која се налази на Kуманачком путу.

Страна 1 од 115

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…