ОРГАНИЗОВАН ДЕЧЈИ УСКРШЊИ ВАШАР, У СУБОТУ ХУМАНИТАРНО УСКРШЊЕ ДРУЖЕЊЕ

Пијаца у Новом Милошеву данас је била у знаку деце и Ускрса, јер су по први пут из објекта „Јованка Добросављев - Мица“ ПУ „Пава Сударски“ одлучили да организују и одрже ускршњи вашар намењен не само деци и родитељима, већ и свим мештанима Новог Милошева.

Према речима Наташе Влашчић Исаков, главне васпитачице у вртићу „Јованка Добросављев - Мица“, према првим утисцима, ускршњи вашар је прави погодак, јер су у његовој реализацији учествовали сви, како деца и васпитачи, тако и родитељи, а подршка је стигла и шире, са локала.
Наташа Влашчић Исаков искористила је ову прилику да позове све мештане Новог Милошева, али и све хумане људе из целе општине Нови Бечеј да се у великом броју окупе и у суботу, 4. маја, с почетком у 12 часова у парку где ће бити организовано ускршње хуманитарно дружење са циљем прикупљања новчане помоћи за лечење Јелена Раушки која болује од тешке и опаке болести.






Read 115 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…