Print this page
NA SEDNICI OPŠTINSKOG VEĆA: ZA SADA PLANIRANO ODRŽAVANjE SVIH MANIFESTACIJA

Na 129. sednici Opštinskog veća, održanoj danas, u svečanoj sali u zgradi Opštine Novi Bečej, donet je niz rešenja vezanih za realizaciju programa u okviru Dana sela Kumana, Bočara i Novog Miloševa, ali i Velikogospojinskih dana u 2020. godini.

Poštujući zakonom propisane rokove za sprovođenje Javnih nabavki, a uzevši u obzir određene mere koje su i dalje na snazi nakon ukidanja vanrednog stanja, sve predviđene aktivnosti biće planirane uslovno u cilju zaštite budžeta kako Mesnih zajednica, tako i Opštine Novi Bečej, potvrdio je predsednik, Saša Maksimović.

Jedna od posledica pandemije korona virusa jesu i smanjeni prihodi budžeta, pa će uprkos njegovoj stabilnosti i sredstva za realizaciju planiranih manifestacija biti nešto skromnija.

Ove godine, dodao je Maksimović, planirani utrošak sredstava namenjen organizaciji manifestacija biće manji između 20 i 50 posto u odnosu na predhodne.

Read 761 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…