Print this page
U TOKU PRIJAVE ZA POSLODAVCE U OKVIRU PROJEKTA „MOJA PRVA PLATA“

Ministarstvo finansija podseća na to da 1. oktobra počinje prijava kandidata za radne pozicije u okviru projekta "Moja prva plata", za koji je Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala javni poziv.

Planirano je da se u program uključi 10.000 mladih sa srednjim i visokim obrazovanjem, mlađih od 30 godina, koji nemaju radno iskustvo i nalaze se na evidenciji Nacionalnbe službe za zapošljavanje.

Prva faza realizacije programa je namenjena isključivo poslodavcima, koji se u periodu od 17. avgusta do 25 septembra prijavljuju na sajtu www.mojaprvaplata.gov.rs .

Druga faza je namenjena nezaposlenim licima, koji će se u periodu od 1. oktobra do 15. oktobra prijavljivati na istom sajtu.

Treća faza realizacije programa je izbor kandidata od strane poslodavaca u periodu od 16. oktobra do 31. oktobra.

Konačne liste poslodavaca sa izabranim kandidatima biće dostupne na pomenutom sajtu počev od 1. do 7. novembra.

Četvrta faza podrazumeva potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i izabranog kandidata i početak sprovođenja programa, u periodu od 8. novembra do 7. decembra, navodi se u saopštenju.

Read 803 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…