Print this page
OPŠTINA NOVI BEČEJ I GRAD KIKINDA POTPISALI MEMORANDUM O SARADNjI

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač, potpisali su danas memorandum o saradnji ove dve lokalne samouprave u cilju međusobnog povezivanja, razmene iskustava, saradnje na svim nivoima i zajedničkog nastupa, kako u oblasti turizma, tako i raznim drugim oblastima, ali i u pisanju i realizaciji zajedničkih projekata.

Prema rečima predsednika opštine Novi Bečej, Saše Maksimovića, sledeći korak jeste formiranje radnih grupa koje će dalje pristupiti izradi potrebne dokumentacije za ostvarivanje konkretne saradnje.

Na konferenciji za medije koja je održana nakon potpisivanja sporazuma, istaknuto je da će prva saradnja između opštine Novi Bečej i Grada Kikinde biti u oblasti komunalnih delatnosti, odnosno u sferi zoohigijene.

Takođe, predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, osvrnuo se ovom prilikom i na međusobnu saradnju dve lokalne samouprave kada je kompleks dvorca Hertelendi u Bočaru u pitanju, gde je predviđen boravak dece u prirodi, a čija rekonstrukacija i dogradnja bi trebalo da bude gotova početkom naredne godine.

 

Read 741 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…