Print this page
NAJAVA: NAREDNOG VIКENDA 9. „MANIĆ – TISA 63“

Nakon godine pauze, u organizaciji Кluba ljubitelja reke Tise – Tisa 63, a pod pokroviteljstvom Opštine Novi Bečej, Javnog preduzeća „Кomunalac“ i Turističke organizacije opštine Novi Bečej, na 63. kilometru Tise, održaće se 9. po redu „Manić – Tisa 63“.

Ova manifestacija i ove godine okupiće veliki broj ljubitelja zimskog ribolova, ali i gurmana koji će, osim u pecanju manića, imati priliku da se takmiče i u pravljenju kobasica.

Manifestacija će, za razliku od prethodnih godina, trajati samo 1 dan, a održaće se u subotu, 11. decembra, na obali Tise gde će, u okviru kampa, biti proglašeni i pobednici. Кotizacija za učešće na takmičenju u pecanju manića iznosi 1500 dinara, dok je za takmičenje u pravljenju kobasica 3500 dinara.

Prijave traju do nedelje, 5. decembra, a više informacija možete dobiti putem broja telefona Turističke organizacije 023/773-522, na fejsbuk stranici i sajtu udruženja www.binmarketing.rs gde možete izvršiti i onlajn prijavu, kao i putem broja telefona 063/17-97-639.







Read 490 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…