Print this page
POTPISANI UGOVORI ZA STIPENDIRANjE STUDENATA SA TERITORIJE OPŠTINE NOVI BEČEJ

U Svečanoj sali u zgradi Opštine Novi Bečej danas su potpisani ugovori o stipendiranju 56 studenta sa prebivalištem na teritoriji novobečejske opštine, od čega je 5 opredeljeno za studente iz osetljivih društvenih grupa:

„Drago mi je što ove godine imamo povećanje i ovo su, kako ja volim da kažem, retki lepi momenti za predsednika opštine, kada vidi tu mladost ispred sebe, ali i budućnost naše opštine, nadam se, a ne samo Republike Srbije. I dalje stojim iza svojih reči, kako prethodnih, tako i ove godine, da će svima koji ispunjavaju uslove biti obezbeđene stipendije. Čak smo odlukom Veća i dodali jednu, pošto smo prvobitno propisali 50, a 51 dete je ispunilo uslov i dodali smo, naravno, i tu stipendiju. Mi ćemo dati sve od sebe da ovde popravimo uslove živote i kroz izgradnju infrastrukture, kroz radove na kanalizaciji koji su već počeli i druge stvari, da imaju kvalitetan život. Potrudićemo se da u svim aspektima poboljšamo taj kvalitet, pa da sem roditelja i lokalpatriotizma imaju još razloga i perspektivu da se vrate u Novi Bečej”, rekao je ovom prilikom Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej.

Isplata opštinskih stipendija u iznosu od 8.000 dinara počeće naredne nedelje i trajaće tokom narednih 9 meseci.

 

Read 481 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…