Print this page
Manifestacija „Kad Tisa cveta“ od 10. do 12. juna u Novom Bečeju

Predstojećeg vikenda na levoj obali Tise okupiće se veliki broj Novobečejaca, ali i zaljubljenika u varoš kako bi u okviru manifestacije „Kad Tisa cveta“ prisustvovali ljubavnom plesu Tiskog cveta i uz tradicionalno puštanje sveća niz reku otisnuli i svoje želje.

Tokom petka, subote i nedelje, od popodnevnih časova do 1 sata iza ponoći, posetioci će, kao i prethodnih godina, moći da posete Tiski etno-bazar, a pored vožnje čamcima i karucama u periodu od 18 do 21 časa, organizatori su pripremili i program za najmlađe. Upravo tako nastao je i „Cvetić – Tiski svetić“ gde će vaspitači i animatori u okviru kreativnih radionica sprovesti niz aktivnosti za mališane.

Kada je u pitanju večernji program, u petak, 10. juna od 21:30 nastupiće bend Word up, naredne večeri, u istom terminu, „Ribica kiseonik“ i „Banda drvena“, dok će se poslednje večeri za dobar provod pobrinuti „LaBanda“ od 15 časova do 1 sata iza ponoći.

 

Read 430 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…