Print this page
DVA ZLATA, SREBRO I PEHAR ZA EMILIJU TADIĆ

Na nedavno održanom 5. Međunarodnom kungfu vušu turniru „Srebrenica Open“ u Srebrenici, u Bosni i Hercegovini, pored takmičara iz kumanačkog Sportskog udruženja „2. oktobar“, predstavila se i takmičarka Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja,

talentovana Emilija Tadić, koja se sa ovog prvenstva vratila sa dve zlatne medalje osvojene u formama, uz pehar za najbolju juniorku turnira, ali i sa srebrnom medaljom koju je osvojila u disciplini ful sanda.

Trener kluba i generalni sekretar Srpskog kungfu vušu saveza, Radenko Tadić, ponosan je na kontinuitet dobrih rezultata svojih takmičara.

Svoje utiske sa takmičenja u Srebrenici sa nama je podelila i Emilja Tadić, koja će svoj talenat i sposobnosti pred domaćom publikom imati priliku da prikaže 24. septembra na tradicionalnom takmičenju u kungfu vušu disciplinama koje se punih 18 godina organizuje u Novom Bečeju.

 

Read 359 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…