Print this page
REКONSTRUISANA КOTLARNICA U ŠКOLI „MILOJE ČIPLIĆ“

U okviru prošlogodišnjeg konkursa kompanije NIS u sklopu programa „Zajednici zajedno“, u OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju ove godine ostvarana je investicija značajna ne samo za ovu obrazovnu ustanovu, već i za susednu Srednju školu, odnosno za novobečejsku halu sportova, s obzirom da se odnosila na rekonstrukciju sistema za grejanje.

Prema rečima direktorke škole „Miloje Čiplić“, Biljane Banjac, kompanija NIS je za realizaciju projekta rekonstrukcije kotlarnice, koja se nalazi u sklopu škole, donirala 2 miliona dinara, dok je opština Novi Bečej obezbedila ostatak sredstava od ukupnih 3 miliona i 560 hiljada dinara koliko je iznosila ukupna vrednost ovog poduhvata.

U okviru rekonstrukcije kotlarnice u školi „Miloje Čiplić“ ovom prilikom zamenjene su gasne i elektroinstalacije, dok bi u perspektivi trebalo zameniti i same kotlove koji su u upotrebi nekoliko decenija.






Read 302 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…