Print this page
PROLEĆNE AКTIVNOSTI OD SREDINE APRILA

Mesna zajednica Novi Bečej i ove godine, prema ustaljenoj praksi, planira sprovođenje svojih rednovnih aktivnosti na uređenju naseljenog mesta.

Prema rečima sekretara Saveta MZ Novi Bečej, Miroslava Macure i ove godine prolećne aktivnosti svoj start imaće sredinom aprila, kada zvanično kreće, najpre, sezona košenja zelenih površina, ali i održavanja dečjih igrališta. Takođe, prolećni dani rezervisani su i za uređenje priobalja reke Tise, gde je za ovogodišnju sezonu održavanja istog, koja počinje maja, a završava se oktobra, predviđeno i nekoliko novina, potvrdio je Miroslav Macura. On se posebno osvrnuo i na redovno godišnje čišćenje same obale od nagomilanog biljnog i drugog otpada.

Macura je i ove godine apelovao na sve građane koji u novobečejskoj marini imaju privezišta za svoja plovila, da uklone automobilske i traktorske gume sa istih, kako bi doprineli uređenju, ali i izgledu same obale Tise.






Read 262 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…