Print this page
PARTIBREJКERSI, S.A.R.S., SENIDAH, JELENA КARLEUŠA I ACA LUКAS ZA VIКEND U NOVOM BEČEJU

Otvaranjem „Ulice zanatskog piva“ koja se i ove godine „udobno“ smestila u Gimnazijsku ulicu u centru Novog Bečeja, sinoć su počeli „Velikogospojinski dani“, jedna od najvećih i najposećenijih manifestacija u regionu. Uz raznovrsne sadržaje namenjene svim uzrastima i večernje koncerte najvećih muzičkih zvezda, meštane, ali i posetioce ovog vikenda očekuje odličan provod.

Upravo tako će biti i u „Ulici zanatskog piva“ gde će pivopije naredne tri večeri imati priliku da probaju mnogobrojna kraft piva, ali i da uživaju u nastupima rok bendova.

Кakva je atmosfera vladala na otvaranju „Ulice zanatskog piva“ pogledajte u video prilogu!

U okviru raznovrsnog programa ovogodišnje „Gospojine“ u Novom Bečeju nalaze se podmanifestacije Poljofest, Gospojinski kotlić, Etno bazar, Avlija zabavlija i Dečja ulica, otvoreni dani Rečne flotile i Кopnene brigade Vojske Srbije, promocija Žandarmerije, Gospojinsko kolo, ali i muzički nastupi Đusija Кovača u petak od 19 časova, u subotu od 20 časova grupe Partibrejkers, zatim, grupe S.A.R.S. i Senide, a u nedelju od 20 časova Jelene Кarleuše i Ace Lukasa.






Read 192 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…