Print this page
MINI ALPINISTIČКI PARК ODUŠEVIO NAJMLAĐE

U okviru pratećeg programa ovogodišnjih „Velikogospojinskih dana“ u Novom Bečeju, u subotu, 26. avgusta, u neposrednoj blizini Tiskog keja na platou ispred PU „Pava Sudarski“ posetioci manifestacije imali su priliku da prisustvuju promociji Žandarmerije.

Naime, pripadnici Odreda Žandarmerije u Novom Sadu na pomenutom mestu postavili su manji alpinistički park u kojem su deca imala priliku da savladaju prepreke uz pomoć alpinističih užadi, kao i da se popnu na veštačku stenu. Takođe, prikazana su vozila za transport u terenskim uslovima, kao i oprema koju koriste pripadnici Žandarmerije za različite zadatke. Ovom prilikom pripadnici Ronilačke jedinice prikazali su i interventni gumeni čamac, odnosno opremu koju koriste nautičari i ronioci.

Prema rečima Ivane Dobožanov Ćurčić, načelnice Odeljenja za javne službe u Opštinskoj upravi Novi Bečej, saradnja sa Žandarmerijom je iz godine u godinu sve bolja.






Read 203 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…