Print this page
FESTIVALOM КULTURA OBELEŽEN DAN SOLIDARNOSTI

Povodom današnjeg Međunarodnog dana solidarnosti, učenici i nastavnici OŠ „Miloje Čiplić“ u sportskoj hali u Novom Bečeju organizovali su Festival kultura u okviru kog su na zanimljiv i interesantan način, na posebnim štandovima prikazane kulture dvanaest država.

Naime, pored srpske, mađarske i romske kulture koje su primarno prisutne u lokalnoj sredini, ovom prilikom prikazane su ruska, kineska i turska kultura, ali i kulture partnerskih država koje je škola „Miloje Čiplić“ stekla u periodu sprovođenja dosadašnjih projekata u okviru Erazmus plus programa Evropske unije. Lepota različitosti kultura je nešto se uči od malena, smatra nastavnica engleskog jezika i koordinatorka više međunarodnih projekata, Ema Lenkeš.

Za mališane je svaki vid kretivnog učenja pun pogodak, pa je to slučaj i sa održanim festivalom kultura koji je bio veoma zabavan i za učesnike i za posetioce.






Read 125 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…