Print this page
JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO” KOMPANIJE „NIS”

Kompanija NIS obeležila je u prisustvu prijatelja i partnera, 15 godina od osnivanja programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ čiji je osnovni cilj da doprinese razvoju lokalnih zajednica širom Srbije.

Na svečanosti u Palati Srbija predstavljeni su rezultati 1.136 projekata koji su realizovani u 13 gradova i opština naše zemlje, u kojima kompanija posluje. U ove projekte kompanija NIS je ukupno uložila više od 1,7 milijardi dinara.

„Zajednici zajedno“ je jedan od najznačajnijih društveno odgovornih programa u Republici Srbiji. Putem ovog programa kompanija aktivno doprinosi razvoju lokalnih zajednica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kikindi, Pančevu, Zrenjaninu, Požarevcu, Kanjiži, Srbobranu, Novom Bečeju, Žitištu i Velikom Gradištu.

Svečanom događaju prisustvovali su Dubravka Đedović Handanović, ministarka rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS, Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada, Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina, ministri u Vladi Republike Srbije, predstavnici partnerskih lokalnih samouprava, kao i mnogobrojni gosti i nosioci projekata koji su realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“.

 

Read 100 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…