Print this page
OGNJEN TADIĆ MLADA NADA ATLETIКE

Na nedavno održanom Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u atletici u Sremskoj Mitrovici opština Novi Bečej u kategoriji pionira imala je jednog predstavnika u trci na 200 metara.

Naime, Ognjen Tadić iz Novog Bečeja, inače, član Atletskog kluba „Banat“ iz Zrenjanina bio je deseti u ukupnom plasmanu, odnosno drugi u svojoj starosnoj dobi. S obzirom da je Ognjenu, inače fubaleru novobečejskog „Jedinstva“, ovo tek druga zvanična trka u životu, vidno je da je talenat za atletiku i te kako prisutan, smatra dugogodišnji trener i sportski stručnjak, Radenko Tadić, inače, Ognjenov otac. Prema njegovim rečima, svako dete se može pronaći u nekom od sportova, u skladu sa svojim talenatima i predispozicijama.

Svoje utiske sa održanog prvenstva Vojvodine, podelio je sa nama i mladi Ognjen Tadić. On je ovom prilikom objasnio i zašto je odlučio da trenira fudbal, odnosno kako se našao u atletici.






Read 216 times Last modified on utorak, 20 June 2023 07:47
Login to post comments
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…