Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Кorisnici usluga Doma za odrasla i starija lica „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ izveli su lutkarsku predstavu „Crvenkapa“ za mališane u objektu „Poletarac“ Predškolske ustanove „Pava Sudarski“.

U okviru rada sa mladima, Centar za celoživotno obrazovanje „Edufons“ iz Novog Bečeja od 8. do 12. aprila je domaćin aktivnosti koje se sprovode u okviru projekta sufinansiranog od strane Evropske unije skraćenog naziva „JOB“ koji je započet prošle godine, a predstavlja inovativnu inicijativu za razvoj mladih koja nastoji da prepozna i unapredi veštine stečene kroz hobije koje se mogu primeniti pri pronalaženju posla.

U organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja, u saradnji sa Opštinom Novi Bečej, u sali Doma kulture održana je predstava „Pažljivkova pravila u saobraćaju“ namenjena učenicima prvih razreda svih osnovnih škola sa teritorije opštine.

Mesna zajednica Кumane nedavno je postavila tri nove klupe u okviru dečjeg igrališta koje je pre nepunih godinu dana niklo u centru Кumana uz finansijsku podršku opštine Novi Bečej.

ponedeljak, 08 April 2024 00:00

ISTICANJEM ZASTAVE OBELEŽEN SVETSКI DAN ROMA

Podizanjem zastave Roma na jarbolu ispred zgrade Opštine Novi Bečej obeležen je Svetski dan Roma.

U ulici Georgi Dimitrova u Кumanu u toku su radovi na takozvanom skidanju bankina, nakon čega će na proširenom delu puta biti nasut grebani asfalt.

Strana 1 od 116

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…