Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U zgradi Radničkog univerziteta u Novom Bečeju danas je održana 28. sednica SO Novi Bečej na čijem dnevnom redu se našlo 8 tačaka.

Mališani iz Predškolske ustanove „Pava Sudarski“ danas su u objektu „Leptirić“ održali modnu reviju kao završnicu projekta „Obucimo lutke“.

Crveni krst Novi Bečej i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nastavili su dobru praksu, pa su tako u novembru, kao i prethodnih godina, održane vezane akcije dobrovoljnog davanja krvi u Novom Miloševu i Bočaru.

Nakon raspisivanja javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova i njegovog zaključenja, juče su u svečanoj sali zgrade Opštinske uprave u Novom Bečeju potpisani i trojni ugovori između građana, privrednih subjekata i lokalne samouprave.

Nakon što su usvojili zapisnike sa prethodne dve sednice, članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej na današnjoj 82. sednici jednoglasno su usvojili i predlog Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti radi utvrđivanja poreza na imovinu za 2024. godinu, odnosno predlog Odluke o visini stope poreza na imovinu u novobečejskoj opštini.

četvrtak, 16 November 2023 00:00

U PRIPREMI ZIMOVNIК ZA PLOVILA

Sunčane jesenje dane Turistička organizacija opštine Novi Bečej iskoristila je za sprovođenje radova na dodatnom uređenju prostora marine „Gradište“ gde je u toku ograđivanje zimovnika za odlaganje i sanaciju plovila.

Strana 1 od 108

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…