„DANI SELA BOČAR” OD 24. DO 26. MAJA

Od petka, 24. do nedelje 26. maja, meštani i posetioci moći će da uživaju u raznovrsnom programu manifestacije „Dani sela Bočar 2024“ u pomenutom naseljenom mestu.

Program će otpočeti filmom za najmlađe u 12 časova, a prvog dana biće održan i koncert Кulturno-umetničkih društava „Izvor“ iz Nakova i Кozara iz Кozaraca u bioskopskoj sali, sa početkom u 20 časova.

U subotu, 25. maja, planirano je druženje na otvorenom kada će se održati takmičenje u kuvanju gulaša koje startuje u 13 časova, a u okviru večernjeg programa, u 21 čas nastupiće pop-folk pevačica Dragica Zlatić.

Zainteresovane ekipe za takmičenje mogu se prijaviti u kancelariji mesne zajednice ili na broj telefona 023/789-584, radnim danima od 8 do 14 časova. Prijave su počele danas i trajaće do ponedeljka, 20. maja, uz kotizaciju od 2.500 dinara.

Poslednjeg dana manifestacije, u 18 časova, pozorište „Poletarac“ izvešće predstavu za decu koja nosi naziv „Čarolija na kraju predstave“, a za sam kraj u 21 čas planirana je i filmska projekcija.

Program organizuju Opština Novi Bečej i Mesna zajednica Bočar.


Read 105 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…