Print this page
U BOČARU USPEŠNO ORGANIZOVAN TURNIR U LAJT SANDI

U fiskulturnoj sali OŠ „Dositej Obradović“ u Bočaru proteklog vikenda po prvi put je organizovan turnir u kungfu vušu sportu, odnosno u disciplini lajt sanda za uzrast dece, mlađih i starijih pionira i kadeta.

Turnir su organizovali Srpski kungfu vušu savez i novoosnovano Sportsko udruženje „Soko“ iz Novog Miloševa. Opštinu Novi Bečej su na takmičenju, pored kluba iz Novog Miloševa, predstavljali i „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja, odnosno „2. oktobar“ iz Кumana.

U kategoriji dece do 22 kilograma bronzu je osvojio Aleksandar Grujić, dok je u kategoriji do 28 kilograma srebrni bio Miodrag Živkovića, obojica iz Novog Bečeja. U kategoriji do 38 kilograma zlato je osvojio Aleksa Birovljev iz Novog Miloševa.

U kategoriji mlađih pionira do 35 kilograma srebrni je bio Alen Кiš iz Novog Bečeja, dok je kod starijih pionira u kategoriji do 32 kilograma najbolji bio Aleksa Marinac, takođe, iz Novog Bečeja. U kategoriji starijih pionira do 38 kilograma srebrnu medelju zaslužio je Svetozar Veskov iz Novog Miloševa.

U kategoriji kadeta bronzu je osvojio Branislav Grujić iz Novog Bečeja, a isto odličje u kategoriji do 56 kilograma zaslužio je i Novobečejac Stefan Tipšin. U kategoriji do 60 kilograma drugo i treće mesto zauzeli su Mile Jakšić i Filip Veskov, obojica iz Novog Miloševa, dok je u kategoriji do 65 kilograma zlata vredan bio Zdravko Grujić iz Novog Bečeja.

U kategoriji starijih pionirki do 56 kilograma najuspešnija je bila Anđela Stojkov iz Кumana.

Radenko Tadić, generalni sekretar Srpskog kungfu vušu saveza, zadovoljan je organizacijom prvog takmičenju u kungfu vušu sportu u Bočaru.






Read 131 times Last modified on utorak, 23 April 2024 08:42
Login to post comments
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…