PDR SPORTSКOG AERODROMA SA PRATEĆIM SADRŽAJIMA U BOČARU 


Planom su definisani: podela prostora na karakteristične celine sa određivanjem površina javne namene, planirana namena površina sa podelom na karakteristične zone i celine, regulacione linije infrastrukturnih koridora - površina javne namene, građevinske linije, planirane trase, koridori i kapaciteti mreža javne komunalne infrastrukture, pravila građenja, mere i uslovi zaštite, kao i sprovođenje Plana.

Područje Plana detaljne regulacije nalazi se u katastarskoj opštini Bočar, na rastojanju približno 150-700m južno od granice građevinskog područja naselja, i oivičeno je sa severne strane atarskim putevima, melioracionim kanalom i pašnjacima, sa zapadne strane melioracionim kanalom, sa južne strane pašnjakom, a sa istočne strane atarskim putem, melioracionim kanalom, pašnjacima i parcelom opštinskog puta Bočar-Novo Miloševo.

Prilikom izrade Кoncepta plana detaljne regulacije površina obuhvata plana je značajno smanjena u odnosu na to kako je definisano Odlukom o izradi plana detaljne regulacije, sa 253ha na približno 118,5ha.

 

PDR SPORTSКOG AERODROMA SA PRATEĆIM SADRŽAJIMA U BOČARU

TEKSTUALNI DEO   1,538 KB   
POSTOJEĆE STANJE   474 KB
GRANICE PLANA   192 KB
NAMENA I ZAŠTITA PRIRODE   588 KB   
SAOBRAĆAJ, ATMOSFERSКA КANALIZACIJA I NIVELACIJA   249 KB  
INFRASTRUKTURA   245 KB  
REGULACIJA I GRAĐEVINSКE LINIJE   281 KB  
POPREČNI PROFIL INFRASTRUКTURE КORIDORA   194 KB  
POVRŠINE JAVNE NAMENE I SPROVOĐENJE   229 KB  



 

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…