KROZ NIS-OV PROGRAM „ZAJEDNICI ZAJEDNO“ OPŠTINI NOVI BEČEJ 4 MILIONA DINARA

U cilju unapređenja kvaliteta života u gradovima i opštinama u kojim posluje, a u duhu korporativne društvene odgovornosti, Kompanija NIS  od 2009. godine sporovodi program saradnje sa lokalnim zajednicama pod nazivom „Zajednici zajedno“.

U saradnji sa resornim ministarstvima Republike Srbije, ova kompanija donela je  odluku da u 2020. godini sredstva opredeljena za realizaciju projekata u okviru pomenutog programa  usmeri na jednu oblast: obrazovanje, odnosno, digitalizacija nastavnog procesa i unapređenje bezbednosno-informacionih sistema u obrazovnim ustanovama.

U skladu sa zahtevima digitalizacije kao nacionalnim prioritetom i savremenim tendencijama u obrazovanju, među 12 gradova i opština u Srbiji koje su, u okviru programa „Zajednici zajedno“ potpisale Sporazum sa ovom kompanijom, našla se i Opština Novi Bečej kojoj su ovim putem opredeljena novčana sredstva u iznosu od 4 000 000 dinara čija će raspodela po projektima biti definisana posebnim trojnim ugovorima koji će biti zaključeni između Kompanije, Opštine i pojedinačnih nosilaca projekata.






Read 886 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…