POČELI RADOVI NA IZGRADNJI KANALIZACIONE MREŽE U ZMAJ JOVINOJ ULICI

U Zmaj Jovinoj ulici u Novom Bečeju, na inicijativu meštana, a finansirani iz budžeta Opštine Novi Bečej, danas su započeti radovi na izgradnji kanalizacione mreže, potvrdio je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović: „Cela delegacija je bila na razogovoru sa mnom pre neka 3 meseca.

Malo nas je usporila ova situacija sa koronom, ali kako smo obećali građanima, da ćemo uraditi kanalizaciju u ovoj ulici, upravo to i radimo. Radove izvodi naše Javno komunalno preduzeće, dakle,  „Komunalac“ iz Novog Bečeja, rok za izvođenje radova je nekih mesec dana i veliko mi je zadovoljstvo što su se oni danas tu okupili da ispoštuju to što je Opština, uz sve one probleme koje će na ovaj ili onaj način imati ove godine, rešila da izdvoji sredstva i što su ljudi nasmejani danas.“

„Mi planiramo da to bude maksimalno do 30 dana, ako nas nešto omete, to mogu biti jedino loši vremenski uslovi, odnosno, kiša. Nadam se da ćemo radove završiti u roku u zMaj Jovinoj ulici, gde smo predvideli da uradimo 350 metara glavne kanalizacione mreže koja će pružiti mogućnost da se priključi negde oko tridesetak domaćinstava“, objasnio je Vladimir Radišić, direktor Javnog preduzeća „Komunalac“.

Stanovnici ovog dela Zmaj Jovine ulice kažu ovaj dan čekali su više od dvadeset godina: „Ova kanalizacija nam znači mnogo. Čekali smo je već jedno 20 godina, ali zahvaljujući razumevanju lokalne samouprave,  možda najviše predsednika, a na inicijativu mojih komšija koji su bili složni i organizovani, evo, dočekali smo i ovaj dan“, zadovoljna je Slavojka Bito, stanovnica ove ulice.

Vrednost investicije iznosi 3.900.000 dinara.






Read 754 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…