NA SEDNICI OPŠTINSKOG VEĆA: ZA SADA PLANIRANO ODRŽAVANjE SVIH MANIFESTACIJA

Na 129. sednici Opštinskog veća, održanoj danas, u svečanoj sali u zgradi Opštine Novi Bečej, donet je niz rešenja vezanih za realizaciju programa u okviru Dana sela Kumana, Bočara i Novog Miloševa, ali i Velikogospojinskih dana u 2020. godini.

Poštujući zakonom propisane rokove za sprovođenje Javnih nabavki, a uzevši u obzir određene mere koje su i dalje na snazi nakon ukidanja vanrednog stanja, sve predviđene aktivnosti biće planirane uslovno u cilju zaštite budžeta kako Mesnih zajednica, tako i Opštine Novi Bečej, potvrdio je predsednik, Saša Maksimović.

Jedna od posledica pandemije korona virusa jesu i smanjeni prihodi budžeta, pa će uprkos njegovoj stabilnosti i sredstva za realizaciju planiranih manifestacija biti nešto skromnija.

Ove godine, dodao je Maksimović, planirani utrošak sredstava namenjen organizaciji manifestacija biće manji između 20 i 50 posto u odnosu na predhodne.

Read 755 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…