OTKAZANA SEOSKA SLAVA U NOVOM MILOŠEVU I NjENE PODMANIFESTACIJE

Nakon otkazivanja proslave Seoske slave u Kumanu, usled pojačane opasnosti od širenja virusa COVID-19 i aktuelne naredbe Štaba za vanredne situacije opštine Novi Bečej o dozvoljenom broju ljudi koji se mogu okupiti u zatvorenom i na otvorenom prostoru, Organizacioni odbor Seoske slave Sveti Ilija u Novom Miloševu, 9. jula je na telefonskoj sednici doneo odluku o otkazivanju ovogodišnje manifestacije i njenih podmanifestacija, Štrudlijade i Zlatnog kotlića - takmičenja u kuvanju riblje čorbe.

Takođe, ovom prilikom do daljnjeg je odloženo i održavanje predviđenih letnjih sportskih manifestacija u Novom Miloševu, Turnira u malom fudbalu i Basket turnira 3x3, za koji organizatori kažu da će u slučaju eventualnog popuštanja mera i dozvole za održavanje takmičenja, svi učesnici blagovremeno biti obavešteni o novom terminu ovog sportskog događaja koji je bio predviđen od 24. do 26. jula.

 

Read 767 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…