NAJUSPEŠNIJI UČENICI OPŠTINE NAGRAĐENI SA 30.000 DINARA

I ove godine, lokalna samouprava nastavila je praksu nagrađivanja najuspešnijih učenika svih škola na teritoriji opštine Novi Bečej.

Maturanti koji su u školskoj 2019/2020 godini poneli laskavu titulu đaka generacije, nagrađeni su sa 30.000 dinara, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović.

Maksimović je ovom prilikom pozvao buduće srednjoškolce, ali i studente da se, po završetku školovanja, vrate u svoju opštinu i daju svoj doprinos njenom napretku.

Učenica generacije u Srednjoj školi Novi Bečej i budući brucoš departmana za arhitekturu i urbanizam na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Vladana Rajkov, dobijeni novac iskoristiće za dalje usavršanje, tačnije, za pohađanje kurseva jezika.

Pored Vladane, nagradu za uložen trud i postignute rezultate dobili su i Danilo Rajkov, Martina Balint i Ana Stančić iz Novog Bečeja, Radojčin Milan iz Novog Miloševa, Katarina Mitrašinović iz Bočara, kao i Anastasija Baračkov iz Kumana.






Read 757 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…