MESNE ZAJEDNICE NOVI BEČEJ I KUMANE PODRŽALE UČENIKE U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI

Đaci širom Srbije danas su zakoračili u novu školsku godinu. Iako ih je 1. septembar zatekao u znatno boljoj epidemiološkoj situaciji, neki od njih vratili su se u školske klupe, dok će drugi nastavu pohađati onlajn.

Sa željom da učenicima, ali i roditeljima i zaposlenima u obrazovnim ustanovama pruže podršku u ovim specifičnim okolnostima, Mesna zajednica Novi Bečej obezbedila je 1300 zaštitnih maski za učenike Osnovnih škola „Miloje Čiplić“ i „Josif Marinković“, kao i za one nešto starije koji pohađaju Srednju školu Novi Bečej.

Milenko Garčev, predsednik Saveta Mesne zajednice Novi Bečej, iskoristio je priliku da svim učenicima poželi uspešnu i zdravu školsku godinu, a kako su se u Osnovnoj školi „Josif Marinković“ prilagodili novonastaloj situaciji, otkrila nam je direktorica, Maja Vidaković.

Svojim najmlađim sugrađanima, ali i njihovim roditeljima koji su pred početak školske godine svakako izloženi određenim troškovima, podršku je pružila i Mesna zajednica Kumane koja je za polaznike Osnovne škole „Stančić Milan Uča“ obezbedila osnovni školski pribor, dok će u narednom periodu pristići i zaštitne maske za sve učenike ove škole.

 

Read 717 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…