OPŠTINSKA UPRAVA: OTPLATA DUGOVA UZ REPOGRAM I OTPIS 50% KAMATE

Ovih dana pojedinim građanima, ali i pravnim licima u opštini stigle su opomene koje su tiču dugova iz javnih prihoda koje su imali do 31. decembra prošle godine, a koje nisu izmirili do 15. septembra ove godine.

Prema ovlašćenju predsednika opštine bilo koji iznos duga može se otplatiti u okviru repograma na proizvoljan broj rata, čime se, ukoliko na vreme izvrše svoje obaveze, subjektima vrši otpis u iznosu od 50 posto kamate, ističe Zora Stanisavljev, pomoćnica načelnice za finansiije u Opštinskoj upravi u Novom Bečeju i dodaje da se opomene ne odnose na tekuće obaveze iz ove godine, jer za to nema osnova.

Pomoćnica načelnice za finansije zamolila je građane da budu strpljivi i da se za svaku nedoumicu obrate u Uslužnom centru, obećavši da će svaki slučaj pojedinačno biti detaljno razmotren. Isto tako, ona se osvrnula i na pojedine navode da neki građani nisu ni dobili rešenja, za koja su im sada stigle opomene.

Takođe, ona se za našu televiziju osvrnula i na činjenicu da su pojedine opomene stizale na imena osoba koje su umrle, objasnivši zašto se to dešava.

 

Read 732 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…