ODRŽANA 2. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA U NOVOM SAZIVU

Na 2. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej u novom sazivu pred članovima Opštinskog veća na dnevnom redu našlo se 38 tačaka koje su u najvećoj meri činili finansijski izveštaji javnih preduzeća i ustanova za 2019. godinu, odnosno planirani programi za narednu, 2021. godinu.

Prema rečima predsednika opštine Novi Bečej, Saše Maksimovića, usled obaveza oko ovogodišnjih izbora na sva tri nivoa, formiranja novog saziva, ali i zdravstvene situacije sa korona virusom, kasnilo se sa dosta odluka, čime se objašnjava veliki broj tačaka na održanoj sednici Opštinskog veća. Maksimović se najre osvrnuo na utvrđivanje predloga Odluke o završnom budžetu opštine Novi Bečej za 2019. godinu istakavši da je on po prvi put prešao milijardu dinara u smislu ispunjenja što je jasan pokazatelj, kako kaže, da se nivo investicija ne vidi samo na terenu, nego i u okviru budžeta opštine koji je i ove godine, bez obzira na razne probleme, pa i one administrativne prirode u vidu aktuelnih opomene za neplaćeni samodoprinos, stabilan.

Maksimović je još jednom pozvao sve one koji smatraju da su bez osnova dobili pomenute opomene da se jave službama u Opštinskoj upravi koja će svaki slučaj posebno razmotriti.

 

Read 761 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…