ŠKOLSKA GODINA DUŽA I U VOJVODINI

Radi usaglašavanja sa merama propisanim Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice doneo je pravilnike o izmenama i dopuni školskog kalendara za osnovne i srednje škole sa sedištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Ovim izmenama je planirano da se prvo polugodište završi 18. decembra, te će zimski raspust početi istovremeno za učenike u Vojvodini i ostatku Srbije.

Đaci se u školske klupe vraćaju 18. januara, a školska godina za osmake umesto 4. juna završava se 8. juna. Učenici od prvog do sedmog razreda u školu će ići do 22. juna, a ne kako je ranijim kalendarom predviđeno 18. juna.

Za maturante gimnazija nastava se umesto 21. maja završava 25. maja, a za učenike trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola 1. juna umesto 28. maja.

 

Read 633 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…