OTVOREN KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANjE INVESTICIJA U PČELARSTVO

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine u 2021. godini sa ciljem unapređenja pčelarske proizvodnje i proizvodnje meda.

Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 50.000 dinara i namenjena su za: nabavku novih pčelinjih društava, nabavku opreme za pčelarstvo, odnosno, košnice i kontejneri, nabavku opreme i uređaja za preradu, kao i za pakovanje i skladištenje pčelinjih proizvoda.

Podnosilac prijave ostvaruje pravo na sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo ukoliko u Registru ima upisano minimum 20 košnica pčela ili maksimalno 500 košnica. Konkurs je otvoren do utroška sredstava, zaključno sa 9. aprilom tekuće godine, a više informacija i potrebne obrasce za konkurisanje možete pronaći na sajtu subvencije.

 

Read 612 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…