LOMLjENIM CREPOM NASUT ATARSKI PUT, NOVA PUMPA ZA BUNAR U KUMANU

Pašnjački odbor MZ Kumane organizovao je i sproveo akciju nasipanja atarskog puta od rampe na izlazu iz ovog naseljenog mesta ka Dujinovom salašu lomljenim crepom.

Potreba za privremenom sanacijom ovog puta prepoznata je na jednom od sastanaka Pašnjačkog odbora, a akcija nasipanja sprovedene je u saradnji sa MZ Kumane, JP „Komunalac“ i firmom „Polet“ iz Novog Bečeja koja je donirala lomljeni crep, kako nam je objasnio jedan od članova Pašnjačkog odbora, Siniša Medić, dodavši da je značaj višestruk, kako za meštane Kumana koji u ovom delu atara imaju njive, ali i za vlasnike okolnih salaša.

Na inicijativu Pašnjačkog odbora MZ Kumane obezbedila je i jedan valov kao pomoć lokalnim stočarima za ispašu stoke, a u planu je još jedan, najavio je Goran Stančić, sekretar MZ Kumane.

Mesna zajednica Kumane nedavno je obezbedila i novu pumpu za jedan od dva aktivna ručna bunara u selu koji se nalazi u ulici Mirka Tomića, na zadovoljstvo meštana ove, ali i okolnih ulica.

 

Read 627 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…