ODBORNICI SO POTVRDILI FISKALNE MERE NAMENjENE UGOSTITELjIMA

Na 7. sednici SO Novi Bečej održanoj u pozorišnoj sali Doma kulture opštine Novi Bečej odbornici su odlučivali o ukupno 36 tačaka koje su se ovom prilikom našle na dnevnom redom.

Oni su, između ostalog, potvrdili nedavno donešenu odluku Opštinkog veća o fiskalnim merama opštine Novi Bečej u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled pandemije bolesti COVID-19 izazvane širenjem korona virusa, namenjenim, pre svega, lokalnim ugostiteljima. O tome, ali i o davanju na korišćenje nepokretnosti, odnosno šume Gradište JP „Komunalac“ i Marine „Gradište“ TO opštine, kao i donošenju odluke o pristupanju izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Novi Bečej, saznajte u video prilogu!

Pored donošenja rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o radu mesnih zajednica i javnih ustanova i preduzeća u opštini Novi Bečej za 2020. godinu, odbornici SO doneli su i odluku o prestanku mandata odborniku Saši Šućuroviću zbog podnošenja pismene izjave o ostavci na ovu funkciju, odnosno o potvrđivanju mandata za odbornika SO Radoslavu Šećerovu sa izborne liste Koalicija VOJVOĐANSKI FRONT - ujedinjeni za demokratski Novi Bečej. Takođe, na održanoj sednici doneto je i rešenje o imenovanju direktora Centra za socijalni rad opštine Novi Bečej. Na ovu funkciju imenovan je jedini kadidat, Aleksandar Fabijan, diplomirani pravnik iz Novog Bečeja na mandatni period od četiri godine.

 

Read 606 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…