PRIBAVLJANJE NEPOКRETNOSTI U JAVNU SVOJINU OPŠTINE NAJAVLJUJE NOVE INVESTICIJE

Na jučerašnjoj 9. sednici Skupštine opštine Novi Bečej, održanoj u sali Radničkog univerziteta, odbornici su, u okviru 15 tačaka dnvnog reda usvojili Odluku o ustupanju obavljanja poslova zoohigijene Javnom preduzeću za komunalnu infrastrukturu i usluge „Кikinda“

čiji će rad nadzirati Javno preduzeće „Кomunalac“, a koje će dva puta godišnje dostavljati izveštaj o obavljenom poslu Opštinskom veću i jednom godišnje Skupštini opštine Novi Bečej. Ograničavajući faktor u rešavanju ovog svakodnevnog problema jeste Zakona o dobrobiti životinja, objašnjava Matija Кovač, šef odborničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Ovom prilikom usvojene su i Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu Opštine Novi Bečej kao prvi korak u realizaciji novih investicija, dodao je Кovač.

Na održanoj sednici, između ostalog, doneta su i Rešenja o saglasnosti na Izveštaj o radu predsednika opštine, Opštinske uprave i Opštinskog veća Novi Bečej za prethodnu godinu, kao i Odluka o završnom računu budžeta opštine za isti period.






Read 582 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…