AP VOJVODINA I OPŠTINA NOVI BEČEJ OSNIVAJU KREATIVNI CENTAR „HERTELENDI–BAJIĆ“

Razmatrajući 19. tačaka dnevnog reda, na sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej, većnici su, između ostalog, utvrdili i predlog odluke o osnivanju Kreativnog centra „Hertelendi – Bajić“ Bočar, a koju Autonomna pokrajina Vojvodina, zajedno sa Opštinom Novi Bečej, osniva radi obezbeđivanja edukativnih i rekreativnih sadržaja za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, iskoristio je priliku da prisutnima predstavi poklon paket, koji će pored već predviđenog jednokratnog novčanog davanja u visini od 20.000 dinara, biti uručen svim porodiljama u 2021. godini, a što će, nada se, ostati praksa i u buduće.

Na 33. sednici utvrđen je i predlog Rešenja o utvrđivanju cene obroka koji se pripremaju u Domu za odrasla i starija lica „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ Novi Bečej, i to 250 dinara po obroku koji se korisniku pripremi i servira u Klubu za dnevni boravak i pomoć u kući, dok je za obroke koji se isporučuju korisniku na kućnu adresu predviđen iznos od 300 dinara po obroku.

 

Read 592 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…