ZA IZGRADNjU I ODRŽAVANjE PUTEVA U 2022. GODINI 83,5 MILIONA DINARA

Među 10. tačaka dnevnog reda, na danas održanoj 40. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej, donet je Program radova na izgradnji, rekonstrukciji, održavanju i zaštiti opštinskih puteva, ulica i nekategorisanih puteva za 2022. godinu, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović.

Kada je u pitanju naseljeno mesto Kumane, pored Železničke, u tekućoj godini predviđena je izgradnja i saobraćajnice u ulici Svetozara Čolovića, u Novom Miloševu u Južnoj industrijskoj zoni, dok je u Novom Bečeju planirana izgradnja pristupne saobraćajnice industrijskoj zoni „Izlaz“, kao i u Jagićevoj i ulicama Dože Đerđa i Toze Markovića. Maksimović se ovom prilikom osvrnuo i na izmenu Rešenja o iznosu i broju opštinskih stipendija za studente.

Na pomenutoj sednici utvrđeni su Predlozi Rešenja o imenovanju Vladimira Radišića za direktora Javnog preduzeća „Komunalac“, kao i Dalibora Vučetića za direktora Javnog preduzeća „Urbanizam i putevi“ na period od 4 godine. Takođe, utvrđen je i predlog Izmene i dopune Programa postavljanja i uklanjanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera na javnim površinama na teritoriji opštine, a doneto je Rešenje o usvajanju Izveštaja o radu Komisije za školski sport u prethodnoj godini.

 

Read 524 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…