OBEZBEĐENA SREDSTVA ZA PREVOZ MATURANATA U VREME POLAGANjA ZAVRŠNIH ISPITA

Na 53. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej većnici su kao prvu dnevnog reda usvojili Predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine, a utvrđena su i predlozi Rešenja o davanju saglasnosti na izveštaj o radu predsednika opštine, Opštinskog veća i Skupštine opštine Novi Bečej za prethodnu godinu.

Takođe, doneta je Odluka o izboru direktnih korisnika u sprovođenju mera energetske efikasnosti, kao i Rešenje o dopuni Rešenja o obrazovanju Komisije za njihovu realizaciju.

Ovom prilikom donet je i Zaključak kojim se odobrajavaju finansijskih sredstva za potrebe prevoza učenika osmih razreda iz naseljenih mesta Kumane, Novo Miloševo i Bočar, kao i kupovinu vode u periodu polaganja završnih ispita u visini od 116.280,00 dinara.

Doneto je i Rešenje o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve koja će se, u skladu sa Zahtevom udruženja za negovanje tradicije – Novi Bečej, koristiti za sufinansiranje projekta odobrenog od strane Ministarstva kulture za završetak radova na severnoj fasadi Muzeja „Kotarka“ u Novom Miloševu. Uz to, utvrđen je i predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za naknadu štete nastale usled ujeda napuštenih pasa.

Read 411 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…