REКONSTRUISANA КOTLARNICA U ŠКOLI „MILOJE ČIPLIĆ“

U okviru prošlogodišnjeg konkursa kompanije NIS u sklopu programa „Zajednici zajedno“, u OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju ove godine ostvarana je investicija značajna ne samo za ovu obrazovnu ustanovu, već i za susednu Srednju školu, odnosno za novobečejsku halu sportova, s obzirom da se odnosila na rekonstrukciju sistema za grejanje.

Prema rečima direktorke škole „Miloje Čiplić“, Biljane Banjac, kompanija NIS je za realizaciju projekta rekonstrukcije kotlarnice, koja se nalazi u sklopu škole, donirala 2 miliona dinara, dok je opština Novi Bečej obezbedila ostatak sredstava od ukupnih 3 miliona i 560 hiljada dinara koliko je iznosila ukupna vrednost ovog poduhvata.

U okviru rekonstrukcije kotlarnice u školi „Miloje Čiplić“ ovom prilikom zamenjene su gasne i elektroinstalacije, dok bi u perspektivi trebalo zameniti i same kotlove koji su u upotrebi nekoliko decenija.






Read 294 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…