PROLEĆNE AКTIVNOSTI OD SREDINE APRILA

Mesna zajednica Novi Bečej i ove godine, prema ustaljenoj praksi, planira sprovođenje svojih rednovnih aktivnosti na uređenju naseljenog mesta.

Prema rečima sekretara Saveta MZ Novi Bečej, Miroslava Macure i ove godine prolećne aktivnosti svoj start imaće sredinom aprila, kada zvanično kreće, najpre, sezona košenja zelenih površina, ali i održavanja dečjih igrališta. Takođe, prolećni dani rezervisani su i za uređenje priobalja reke Tise, gde je za ovogodišnju sezonu održavanja istog, koja počinje maja, a završava se oktobra, predviđeno i nekoliko novina, potvrdio je Miroslav Macura. On se posebno osvrnuo i na redovno godišnje čišćenje same obale od nagomilanog biljnog i drugog otpada.

Macura je i ove godine apelovao na sve građane koji u novobečejskoj marini imaju privezišta za svoja plovila, da uklone automobilske i traktorske gume sa istih, kako bi doprineli uređenju, ali i izgledu same obale Tise.






Read 253 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…