POČINJE UPIS PREDŠКOLSКE DECE

Predškolska ustanova „Pava Sudarski“ raspisala je konkurs za prijem dece za programsku 2023/2024. obrazovnu godinu koja počinje 1. septembra, na osnovu kojeg će prijava za upis trajati od 1. do 30. aprila, a vršiće se elektronskim putem, preko eUprave, naglašava vršilac dužnosti direktora ove ustanove, Ivica Vlahović.

Usluga eVrtić roditeljima u opštini Novi Bečej dostupna je već nekoliko godina, a omogućava elektronsku prijavu dece za upis u vrtić, bez potrebe da roditelji lično dođu u samu predškolsku ustanovu. Prema Vlahovićevim rečima, prijava elektronskim putem moguća je isključivo u periodu od 1. do 30. aprila, a potrebno je da se prijave i deca koja se već nalaze na listi čekanja.

Кonačna lista upisane dece biće objavljena sredinom avgusta u svim objektima predškolske ustanove. Кompletan konkurs i sva potrebna uputstva za elektronski upis mogu se pronaći na sajtu PU „Pava Sudarski“.






Read 264 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…