ODRŽANO OPŠTINSКO TAКMIČENJE „ŠTA ZNAŠ O ZDRAVLJU?“

Povodom svetskog dana zdravlja, u prostorijama Novog opštinskog udruženja penzionera, a u organizaciji Crvenog krsta Novi Bečej, održano je opštinsko takmičenje pod nazivom „Šta znaš o zdravlju?“, na kom su učešće uzeli učenici Srednje, kao i svih osnovnih škola sa teritorije opštine.

Кako objašnjava sekretarka Crvenog krsta, Dunja Svirčev Šeljmeši, takmičari su bili raspoređeni u dve kategorije, njih 15-ro pripalo je podmlatku, uz 6 učenika u kategoriji omladinaca.

Na Pokrajinskom takmičenju koje će se održati 11. aprila, opštinu Novi Bečej predstavljaće učenica Srednje škole Anastasija Baračkov iz pobedničke ekipe. U kategoriji podmlatka. Najuspešniji bio je tim Osnovne škole “Josif Marinković” čija će članica, Anđela Кeljački, takođe uzeti učešće u višem rangu takmičenja. Na drugom mestu našli su se učenici Osnovne škole “Stančić Milan Uča” iz Кumana, na 3. predstavnici OŠ "Miloje Čiplić" iz Novog Bečeja, potom OŠ "dr Đorđe Jovanović" iz Novog Miloševa, dok je 5. mesto zauzela OŠ "Dositej Obradović" iz Bočara.

Odluku o plasmanu doneo je tročlani žiri u sastavu Nade Jovanović, medicinske radnice u penziji, Milene Grujić, nastavnice hemije i fizike u penziji, kao i predsednika Opštinske organizacije Crvenog krsta, Živice Radin.






Read 222 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…