ŠARENILO BOJA I OPOJNIH MIRISA U NOVOM BEČEJU

Sa prolećnim suncem centar Novog Bečeja i ove godine ukrašen je raznovrsnim biljakama u okviru još jednog Festivala cveća, manifestacije koju TO opštine Novi Bečej organizuje dva puta godišnje, u proleće i u jesen.

Mnogobrojni izlagači iz celog regiona nude širok asortiman ukrasnih biljaka i cveća za uređenje bašta i dvorišta, odnosno kuća i domova. Bogatstvo ponude na novobečejskom Festivalu cveća dopunjuji i drugi proizvodi, poput ručnih radova, proizvoda od meda, prirodne kozmetike i raznih ukrasnih i upotrebnih predmeta. Cilj je da Festival cveća pruži za svakog ponešto, istakla je Tatjana Vlaškalin, stručna saradnica TO opštine Novi Bečej.

Među izlagačima cveća po prvi put u okviru Festivala cveća u Novom Bečeju našao se Darko Gajin iz Bočara, koji se porodično bavi plasteničkom proizvodnjom, ali i Rasadnik „Szabo“ iz Bečeja koji već godinama Novobečejcima nudi širok spektar sezonskog cveća i višegodišnjih biljaka.

Prolećni Festival cveća u Novom Bečeju ove godine traja dva dana.






Read 232 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…