USVOJEN REBALANS OPŠTINSКOG BUDŽETA

Odbornici Skupštine opštine Novi Bečej zasedali su danas po 24. put, a na dnevnom redu sednice našlo se dvadeset tačaka, među kojima se većina ticala donošenja rešenja o davanje saglasnosti na izmene finansijskih planova mesnih zajednica i drugih javnih ustanova u novobečejskoj opštini.

Ipak, kao glavnu tačku 24. sednice SO Novi Bečej odbornici su doneli odluku o izmenama i dopunama Odluke budžeta opštine Novi Bečej za 2023. godinu, takozvani rebalans budžeta na koji se, nakon sednice, osvrnuo predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović. On je, pre svega, najavio nastavak asfaltiranja neasfaltiranih ulica u svim naseljenim mestima opštine, a ovom prilikom naveo je i konkretne ulice u kojima će ove godine biti sprovedeni radovi.

Odbornici SO Novi Bečej danas su doneli i rešenje o konstatovanju prestanka funkcije v.d. direktora Doma kulture opštine Novi Bečej Marini Cvejin, diplomiranom filozofu iz Novog Bečeja, odnosno o njenom imenovanju za direktorku ove ustanove kulture na mandat od četiri godine.






Read 258 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…