DEFILE OLDTAJMERA PROBUDIO NOSTALGIJU

U organizaciji Udruženja ljubitelja starovremenskih vozila „Oldtajmer klub Bečej-Novi Bečej“ proteklog vikenda, u okviru Godišnje skupštine, održana je i 13. smotra vozila na kojoj je ove godine prodefilovalo blizu 200 starih automobila i motocikala.

Program je otpočeo u Muzeju “Žeravica” u Novom Miloševu, nakon čega su se učesnici uputili ka centru Novog Bečeja.

Članovi „Oldtajmer kluba Bečej-Novi Bečej“ i sami se rado odazivaju ovakvim skupovima koji se tokom godine organizuju u Somboru, Subotici, Кikindi, Novom Sadu i Beogradu.

Susretu u Novom Bečeju i Bečeju priključili su se svi klubovi sa teritorije Vojvodine, ali i iz Šapca, Valjeva i Beograda, uz goste iz Mađarske, Engleske i Slovenije, čime je ovaj skup održao međunarodni karakter.

Najstariji automobil na ovogodišnjem skupu bio je marke Opel record iz 1963. godine koji je u vlasništvu predsednika udruženja, Atile Silađija, a nasla se tu i nešto mlađa Volkswagen Buba iz 1966. godine koju sa mnogo pažnje i ljubavi održava njegov sugrađanin, Oto Boršoš.

Manifestaciju su podržale lokalne samouprave i Turističke organizacije dveju opština, Muzej “Žeravica”, kao i brojni sponzori.






Read 207 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…