MIROVIĆ OBIŠAO RADOVE NA КAPITALNIM INVESTICIJAMA

U okviru radne posete novobečejskoj opštini, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, obišao je danas zajedno sa direktorom Uprave za kapitalna ulaganja, Milošem Maletićem i predsednikom opštine Novi Bečej, Sašom Maksimovićem, radove na izgradnji bazena, odnosno spa centra u Novom Bečeju koji bi trebalo da bude gotov sledeće godine, a u koji su Pokrajinska vlada i opština Novi Bečej zajedno uložili preko 550 miliona dinara.

Mirović je svoju posetu Novom Bečeju iskoristio i da obiđe nedavno započete radove na izgradnji novog asfalta u ulici Dože Đerđa koji su najavili novi ciklus asfaltiranja u novobečejskoj opštini koji će obuhvatiti čak 14 ulica.

Predsednik Pokrajinske vlade osvrnuo se na ove, ali i na druge investicije koje predstoje u opštini Novi Bečej u narednom periodu.

Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej, zahvalio se ovom prilikom Igoru Miroviću na još jednoj značajnoj poseti.






Read 190 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…